Cures per l’escot, protagonista indiscutible de la temporada que ve

Ho vam veure clarament en la passada entrega dels Premis Goya. Tot i que les temperatures eren gèlides, la majoria de les actrius lluïen uns escots de veritable vertigen, i és que la temporada que seran els veritables protagonistes. Per això t’oferim els millors consells per l’escot. Pren nota, perquè gairebé sempre ho oblidem!

La de l’escot és una zona vulnerable. Les agressions mediambientals produeixen sobre la pell de l’escot i del coll senyals d’envelliment prematur, com són les arrugues, la flacciditat, la deshidratació i les taques.

Sens dubte, l’escot es troba en “terra de ningú”. L’oblidem en aplicar la crema corporal i no arribem en estendre la crema facial. Si t’adones, quan vas a un saló d’estètica a fer-te una higiene o un tractament facial, el teu esteticista sempre allarga l’aplicació de la crema facial fins l’escot. D’aquesta manera ja tens la principal pista de com has de tractar-lo… De tota manera farem un repàs:

  • Higiene. Quan netegis la pell del teu rostre, allarga l’aplicació del producte que utilitzis fins al teu coll i escot. Tria productes delicats que no ressequin la pell. Realitza aquest gest matí i nit per mantenir la pell neta i deixar així que s’oxigeni millor. Un cop a la setmana pots exfoliar la zona amb un peeling suau que alliberi la pell de les cèl·lules mortes i li retorni lluminositat.
  • Tractament. Tria la cosmètica específica en funció del problema que desitgis tractar: ​​sequedat, arrugues, taques o flacciditat. Aplicada amb constància aconseguiràs recuperar l’aspecte llis i ters de la pell ja que estimula la renovació cel·lular i combat la degeneració que les fibres del teixit conjuntiu pateixen pel pas del temps. També unificaràs el to de la pell en cas que es vegi afectada per l’aparició de taques.
  • Protecció solar. L’escot és molt delicat i cal extremar les precaucions amb el sol, ja que és molt fàcil l’aparició de taques. A la primavera i estiu utilitza un protector solar amb SPF alt (30 o 50 +), el mateix que utilitzes per la cara. De la mateixa manera durant la tardor i l’hivern cal aplicar una hidratant amb factor de protecció. Si les taques ja han fet acte de presència, comença el més aviat possible un tractament despigmentant per intentar esborrar-les.

Altres consells

  • Per evitar la flacciditat dels teixits evita els banys calents prolongats i els substitueixes per dutxes amb aigua tèbia o alternes.
  • L’ús d’un sostenidor adequat i mantenir el cap dret contribueixen a una major fermesa i a frenar l’avanç de les arrugues en aquesta zona
  • Els esports més adequats són la gimnàstica i la natació, especialment exercicis específics de aquagym.
  • La gimnàstica facial pot resultar molt útil per tonificar el múscul cutani de coll i pectorals amb exercicis senzills però freqüents. Un molt efectiu és el següent:
 contreu els músculs del coll, forçant un ganyota amb la boca (la comissura dels llavis cap avall fins a aconseguir tensar i pujar els músculs del coll). Pots fer-tan sovint com vulguis, un mínim de 10 vegades en cada ocasió, tensant 5 segons i relaxant 8.

Propostes cosmètiques específiques per a la cura de l’escot
Forever Youth Liberator I · Shape Concentrate, d’Yves Saint Laurent. Concentrat antiarrugues i fermesa per redefinir els contorns de rostre, coll i escot, alhora que suavitza la pell i aporta lluminositat. Formulat amb un complex reafirmant que, en aplicar-se, crea una pel·lícula biomecànica que deixa un vel invisible sobre la superfície cutània. El seu preu: 119,10 € / 30ml.

Liftessence® Crema per al Coll, de By Terry. Proporciona un efecte lífting immediat i una intensa acció reafirmant per tonificar la meitat inferior de la cara i l’escot. La pell apareix sucosa ferma i radiant, amb la flexibilitat i la suavitat notablement millorades. El seu preu: 118 € / 50ml.

High Repair Hands & Decollete, de Germaine de Capuccini. Tractament de joventut per a mans i escot amb un extra, factor de protecció solar 30. Reforça la capacitat d’autodefensa de la pell alhora que redueix els signes d’envelliment. A més, prevé l’aparició de taques i aclareix les ja existents. El seu preu: 43 € / 75ml.

Traitement Decollete, de la Biosthetique. Exerceix un efecte lífting a coll i escot, per a una pell intensament cuidada i reafirmada. Formulat amb un extracte dels fruits de l’arbre tropical mangostà, proporciona volum a l’escot i al pit, enforteix el teixit, aporta resistència enfront dels nocius raigs UV (principals causants de l’envelliment), augmenta la creació del col·lagen i proporciona fermesa a l’estructura cutània. El coll i l’escot llueixen un aspecte rejovenit. El seu preu: 38,50 € / 75ml

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.