El pas del temps va deixant petits senyals en el nostre rostre. Arruguetes (la majoria d’expressió, perquè som alegres i rialleres); algunes taquetes, degudes en moltes ocasions a que oblidem l’important que és utilitzar-les protectors tots els dies de l’any; i una mica de flacciditat… Els nostres pòmuls perden fermesa i cauen. En conseqüència, l’oval facial queda desdibuixat… I és que, la cura facial de la dona requereix d’algunes rutines i gestos senzills… Per això, et proposem algunes cures facials reafirmants per així redibuixar el teu oval facial!

La pèrdua de densitat cutània afecta principalment a les pells madures causa de la disminució de l’activitat hormonal. Amb el pas dels anys la pell registra una major sequedat cutània, amb el que perd flexibilitat i lluminositat. D’altra banda, la renovació cel·lular s’alenteix, de manera que l’epidermis s’afina. També disminueixen la fibres de col·lagen i elastina, principal suport de la pell, amb la conseqüent atonia.

La transformació de la cara
Quan els volums que sostenen la pell de la cara es relaxen, les temples, els pòmuls i les galtes s’enfonsen, de manera que el contorn de la cara es desdibuixa. Per evitar aquesta relaxació de la pell hem de prestar cures encaminats a reforçar la seva densitat cutània, però sobretot, la seva base de sustentació formada per fibres de col·lagen i elastina.

Com expliquen des de Weleda “la pell necessita una cura que l’ajudi a realitzar els processos que ja no pot assumir per si mateixa, per retardar i atenuar els signes de l’envelliment cutani”.

L’objectiu de la cosmètica redensificant és crear de nou una pell densa i consistent, estimulant la renovació cel·lular i augmentant el gruix de l’epidermis. Està especialment recomanada en dones que han arribat a la menopausa (al voltant dels 50 anys) ja que els canvis hormonalesaceleran la flacciditat de la pell.

Redefinir amb els dits
El gestual d’aplicació d’aquesta cosmètica té l’objectiu de remodelar i definir el contorn de la cara i del coll. Un exemple d’aplicació seria el següent:

  • Aplica la crema reafirmant facial sobre la cara amb tocs suaus en sentit ascendent pels laterals de l’oval facial, des del mentó fins a les temples. Insistir allisant fermament el contorn de la cara amb els dits.
  • “A enfortir” la cara amb el següent pas: amb els dits replegats, efectuar massatges circulars des del mentó cap a l’angle de les orelles utilitzant el dors de les segones falanges.
  • Redibuixa l’oval amb els dits també replegats, dibuixa una V amb els dits índex i major (el segon i el tercer) i redibuixa l’oval, des de la barbeta cap a les orelles, amb la mà dreta i esquerra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada