Tenir un somriure agradable, amb les dents perfectament alineades, és més senzill que mai amb les noves solucions d’ortodòncia. D’altra banda, l’estrès diari al qual estem sotmesos fa que moltes persones recorrin a fèrules de descàrrega per relaxar la seva mandíbula i evitar el desgast dental. Finalment, també hi ha persones que prefereixen les pròtesis dentals removibles per reemplaçar peces extretes.

Higiene total per als teus aparells d’ortodòncia i pròtesis dentals

Totes les persones que es veuen reflectides en alguna d’aquestes circumstàncies tenen una necessitat comuna: que els seus aparells estiguin en perfectes condicions, nets i desinfectats. El raspallat d’aquests dispositius no és una solució 100% efectiva, el millor és la utilització diària de Tauletes Netejadores, com les de Care+, que eliminen el 99,99% de la placa bacteriana –causants de la mala olor–, el carrall i les antiestètiques taques. Una altra solució seria el raspallat amb pasta dentífrica, però les tauletes netejadores estan formulades especialment perquè no tinguin un efecte abrasiu i a més incorpora una acció antibacteriana i desinfectant. D’altra banda, la neteja amb tauletes aporta una agradable sensació de neteja i frescor.

Fixació per a pròtesis dentals

Una de les principals preocupacions dels qui utilitzen pròtesis dentals és que aquestes es moguin. No solament per la incomoditat que això suposa, sinó perquè es poden introduir restes d’aliments entre aquesta i la geniva o que no es puguin menjar aliments que requereixen fermesa en la dentadura. Per tot això, és fonamental trobar un bon fixador, que a més sigui d’ús agradable pel seu sabor.

Si aquest és el teu problema, o el d’algú proper a tu, et proposem la Crema adhesiva per a dentadures, amb sabor refrescant, de Care+, que proporciona una fixació extraforta, gràcies a la qual es redueix el moviment de les dentadures postisses. Així es millora la força per mastegar el que et permetrà menjar aliments durs i prendre begudes calentes sense problemes. El seu potent efecte adhesiu roman tot el dia i impedeix el lliscament de la dentadura, la qual cosa evita que la mucosa s’irriti pel frec entre la pròtesi i la geniva.

Però si prefereixes una solució sense sabor, també existeix la Crema adhesiva per a dentadures, sense sabor, de Care+, que posseeix les mateixes característiques que l’anterior. A més, cap de les dues versions conté zinc, parabens ni conservants. El filtre d’ambdues versions està especialment dissenyada per a una aplicació ràpida del producte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada