Cultura renova el conveni de col·laboració amb l’Associació del Cor dels Petits Cantors

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i el president de l’Associació del Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra (ACPCPA), Carles Ensenyat, han signat aquest matí la renovació del conveni de col·laboració. L’acte ha comptat també amb la presència de la directora artística del Cor, Catherine Metayer.

El primer conveni entre el ministeri i l’ACPCPA va ser signat l’any 2012. Va ser renovat al 2014 i actualment havia expirat. D’aquesta manera, amb el document rubricat avui, el Ministeri de Cultura manté els mateixos objectius dels convenis anteriors, és a dir, garantir el funcionament de la formació coral i el creixement artístic dels seus joves membres. Paral·lelament, amb aquesta acció es pretén promocionar la programació musical en viu, concretament el foment del cant coral, tant en l’àmbit nacional com internacional, i contribuir a desenvolupar la sensibilitat musical de la població.

Per aconseguir aquests objectius, el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports subvencionarà l’Associació del Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra amb 65.000 euros anuals, que és la mateixa quantitat percebuda fins ara amb el conveni anterior, pel període de 4 anys de durada de l’acord signat avui (2018-2021). Segons s’estipula al nou conveni les dues formacions corals de l’ACPCPA han de portar a terme un mínim de 10 concerts durant l’any, 4 dels quals han ser a Andorra i els altres 6 poden ser a l’estranger.

TOTES LES NOTÍCIES