Cultura posa en marxa un itinerari sobre el patrimoni de la família Rossell d’Ordino

L’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports ha posat en marxa un itinerari interpretatiu cultural per descobrir les propietats que la família Rossell tenia al poble d’Ordino. La iniciativa, que tindrà lloc els dissabtes a les 11 hores, està estretament vinculada a l’exposició anomenada “La família Rossell, una mirada interior”, oberta al públic recentment, i que durant el cap de setmana de la inauguració ja l’han visitada més de 500 persones.

Al llarg de l’itinerari interpretatiu es podran descobrir alguns dels edificis que integraven el nucli de propietats de la família Rossell a Ordino, com la capella, l’era gran i el colomer, i es podran resseguir algunes de les històries relacionades amb aquesta estirp familiar i alguns dels seus membres més destacats. L’itinerari finalitzarà amb la visita lliure a l’exposició temporal.

La visita tindrà una durada d’una hora aproximada. El punt de sortida serà la taquilla de la Casa d’Areny-Plandolit (carrer Major, 9 d’Ordino). El preu és de 5 euros per persona (gratuït per als més petits de 10 anys) i s’ha establert un màxim de 25 persones. Per aquest motiu, és obligatòria la reserva prèvia als telèfons 836 908 / 839 760.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.