El 21 d’abril a les 8 del vespre, la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna d’Andorra la Vella acollirà el recital poètic, Poesia en jazz, a càrrec del conjunt Divadams.
Divadams està format per les vocalistes Araceli Aiguaviva, Laia Porta, i Loni Geest, amb l’acompanyament a la guitarra de Peter Lemberg. L’actuació està organitzada pel Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística del Govern.

Divadams treballa amb les seves dues grans passions: el jazz i la poesia. La seva proposta és interessant, molt fresca i amb molt de ritme, que estableix una forta comunicació amb el públic. Poesia en jazz es basa en una selecció de poetes catalans, aplicant-hi el llenguatge del jazz on elles mateixes hi han fet les composicions i els arranjaments. La selecció dels poemes correspon a poesies i poetes que, d’alguna manera, estan relacionats amb les cantants sigui per relació o per passió. L’entrada és gratuïta però cal retirar-la abans del 21 d’abril a la Biblioteca Pública del Govern.

A l’inici de la vetllada tindrà lloc el lliurament de premis del 20è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol. En aquesta edició s’han presentat 10 poemes i 9 reculls. El concurs està dotat d’un premi de 200 euros en la categoria poema, i de 1.000 euros en la categoria recull, i hi ha la possibilitat d’atorgar accèssits consistents en un lot de llibres.

D’altra banda l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques serà present a la Fira de Sant Jordi a la plaça del Poble d’Andorra la Vella, per donar a conèixer el projecte Nascuts per llegir a les famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Les famílies que s’inscriguin aquell dia rebran un obsequi.

Per a més informació i entrevistes amb els intèrprets, poden trucar al 828 750

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada