El ministeri de Cultura i Carmen Cervera, en representació de la Fundació Thyssen, negocien la possibilitat d’obrir a Andorra un espai exclusiu per l’exposició d’obres de la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza.

El projecte preveu dedicar un espai permanent on s’exposarien anualment dues mostres de l’ampli fons d’art de la baronessa Thyssen. La mateixa Carmen Cervera ha manifestat l’interès que el públic andorrà i els visitants puguin gaudir de les seves obres, atesa la seva vinculació amb el país.

El projecte preveu que la Fundació Thyssen cediria les obres mentre que el Govern participaria en la gestió. El ministre de Cultura, Albert Esteve, que porta personalment la negociació, ha destacat el valor dels fons de la col·lecció i l’interès d’Andorra en acollir-los, però ha volgut deixar clar que les converses estan en un estat embrionari.

Les dues parts han tingut, fins i tot, la possibilitat de visitar possibles locals en vistes a la instal·lació de l’espai, una locals que, d’acord amb la voluntat manifestada pels representants de la baronessa, s’haurien de situar al centre del nucli urbà format per Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada