El Consell de Ministres ha aprovat avui, a proposta de la titular de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, l’adjudicació de les subvencions culturals per a projectes que es desenvolupen l’any 2018. En aquesta convocatòria s’han presentat 44 sol·licituds de les quals 30 han estat acceptades (68,18%).

Les modalitats del total de les sol·licituds han estat les següents:

– 16 per a la concessió de subvencions per a projectes artístics de creació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit de les arts escèniques i la música.
– 6 per a la concessió de subvencions per a projectes artístics de creació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals.
– 6 per a la concessió de subvencions per a activitats literàries i projectes editorials.
– 5 per a la concessió de subvencions per a projectes de divulgació cultural i activitats culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional.
– 11 per a la concessió d’ajudes a la promoció exterior dels artistes andorrans

En el procés d’avaluació, la comissió tècnica ha desestimat 14 sol·licituds per diversos motius, com són no haver obtingut la puntuació mínima necessària, beneficiar-se d’altres subvencions o ajuts del Govern per a la mateixa activitat, o per no quedar clara la viabilitat econòmica i/o la finalitat del projecte. Per al repartiment dels 150.000 euros ajuts s’aplica una fórmula que pondera els projectes a partir de la puntuació obtinguda en el procés d’avaluació.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada