Aquest dimarts 2 de setembre, a la plaça Lídia Armengol Vila, de les nou del matí fins a dos quarts de dos del migdia, tres hortolans dels Horts de la Margineda del Comú d’Andorra la Vella, en una demostració pública, confeccionaran tres plats de cocció lenta amb un forn solar. Durant tot el matí, els hortolans faran coure les menges a la plaça perquè els vianants puguin presenciar-ho.
Demostració de cuina solar i ecològica
En aquesta sessió pública de cuina solar i ecològica, els tres hortolans d’Andorra la Vella – Teodor Sánchez, Ramon Queraltó i Helena Santamaria – elaboraran, respectivament, un “Arròs amb ceps”, “Conill amb samfaina” i un Puding, tot preparat i condimentat amb productes de proximitat.
Conèixer i tastar la cuina solar
Cap a dos quarts de dos del migdia, en acabar la cocció, els tres “cuiners” convidaran totes les persones presents a un tast culinari especial de la seva cuina solar i ecològica.
Una iniciativa de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO, organitzada en col·laboració del Comú d’Andorra la Vella, mitjançant el Servei Gent Gran de la Conselleria de Social.
Casa