climatitzadors

És fonamental fer un manteniment a les màquines d’aire condicionat per evitar que un mal funcionament faci gastar més energia i això ens suposi una despesa econòmica més elevada del normal. Per això és imprescindible que contracteu un professional que les revisi cada cert període de temps i que en faci el manteniment, comprovant que el nivell de líquid refrigerant és el correcte, almenys una vegada a l’any.

Generalment, aquest manteniment s’ha de realitzar després de l’hivern per assegurar el bon funcionament de l’aire condicionat durant la temporada de calor. Un cop que l’aire condicionat s’hagi començat a posar en marxa de manera regular, caldrà netejar els filtres, almenys una vegada al mes, sobretot si a casa hi viuen fumadors, per evitar que s’acumulin residus que poden perjudicar el funcionament de l’aparell.

Netejar els filtres, generalment, resulta una tasca bastant senzilla, encara que difereix segons el model d’aparell, però en la majoria de casos s’explica el procés a seguir en el manual d’ús que proporciona el fabricant.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada