Cuida la barba com es mereix amb totes aquestes novetats

Si fa unes setmanes et presentàvem els últims llançaments per a la cura capil·lar masculina, avui és el torn de les barbes. I és que les barbes han passat de ser una moda que va i ve, a convertir-se en un autèntic tret definitori de la personalitat.

Les barbes ja no entenen d’edat ni d’estils, i solament segueixen una màxima: han d’estar ben cuidades. Per això, la majoria d’homes no escatimen esforços a l’hora de netejar, hidratar, afaitar i pentinar-les. Pren nota de les nostres propostes per lluir una barba perfecta.

Cura i styling

Get Groomed, de House 99 by David Beckham. Exfoliant de barba purificant, per abans de l’afaitat. La seva textura fosca, enriquida amb carbó i pedra volcànica, ofereix una neteja total. D’altra banda, el revitalitzant ginseng condiciona la barba per poder donar-li forma. El seu preu: 20 €.

Beard Foam Cleanser, d’American Crew. Aquest foam netejador de barba s’aplica en sec i sense aclarit, per netejar i desodoritzar la barba. S’absorbeix ràpidament i està indicat per a tot tipus de pells. Elimina els residus diaris i aporta una sensació de frescor, alhora que condiciona la barba per evitar picors. El seu preu: 20,45 €.

The Groom, de SEB Man. Oli per a la cura de la barba amb una fórmula exclusiva a base de llavors de raïm, jojoba, ametlla i oli d’argan. Proporciona lluentor, definició i control.

Bàlsam per a barba original, de Bulldog. Especialment formulat per suavitzar, domar i condicionar la barba. La seva fórmula ultra nutritiva enforteix, estilitza i disciplina la barba. Simplement amb l’ajuda d’una pinta, la seva textura ajuda a domar fàcilment fins i tot les barbes més rebels. El seu preu: 12 €.

Per a l’afaitat

Gel d’afaitat transparent, de Salerm Cosmetics Homme. La novetat d’aquest gel és que no genera escuma i permet veure, a tot moment, per on es passa la fulla. Així, és perfecte per realitzar treballs d’alta precisió, com l’arranjament del contorn de la barba, perfilar perilles o bigotis. També és molt útil per a la realització d’un afaitat complet, ja que estova la barba. El seu preu: 11,95 €.

Màquina d’afaitar Philips S9000 Prestige, de Philips. T’encantarà si busques un afaitat tan escurat com el que proporciona una fulla, però sense renunciar a cura de la pell. Inclou el sensor BeardAdapt, que comprova la densitat del pèl 15 vegades per segon i adapta, automàticament, la intensitat del tall. Les fulles de precisió NanoTech han estat redissenyades amb les vores extrafortes i afilades. Una altra de les grans innovacions és el carregador sense fil Qi. El seu preu: des de 359,99 €.

Spiro, de Taurus. La nova afaitadora de Taurus incorpora un aspirador que recull el pèl de la barba mentre ho talla. És petit i manejable, i disposa d’una autonomia de 40 minuts. La seva pinta guia té 11 altures de tall, entre 1,5 i 16 mm. El seu preu: 44 €.

After Shave Balm, de Redken Brews. Aquest after shave està formulat amb Aloe Vera i té una textura en gel suau i lleugera. Aporta hidratació i nutrició després de l’afaitat, és de ràpida absorció i és apte per a tot tipus de pells, també per a les sensibles. El seu preu: 17,50 €.