Tot i la previsió de Mobilitat el trànsit no ha presentat episodis de grans cues en sentit sortida per la frontera hispanoandorrana. Per a demà sí que es podrien produir retencions importants amb l’operació retorn de la majoria de visitants.

Segons informa RTVA, demà caldrà estar pendents de la informació que faciliti el centre nacional de trànsit pel que fa a la possible vaga de zel que podrien tornar a protagonitzar els duaners francesos.

En el cas de produir-se el Pas de la Casa seria un punt complicat, ja que qualsevol retard en el pas per la frontera en direcció França pot col·lapsar amb facilitat la vila encampadana.

A la frontera del riu Runer i segons informa Mobilitat, gràcies al fet que la sortida de vehicles ha començat ben d’hora, aquest matí les retencions han estat oscil·lant entre 1 km i 1,5 km durant tot el dia. D’aquesta manera no s’han registrat pics d’una afluència de vehicles més important que hagués produït cues destacables.

El centre nacional de trànsit havia previst moltes dificultats per a avui que finalment no s’han produït. Les retencions començaven un cop passat el centre comercial Punt de Trobada i la vila de Sant Julià de Lòria no presentava retencions a cap punt així com succeïa al túnel de la Tàpia.

Demà a partir de les cinc de la tarda podrien donar-se retencions importants en sentit sortida tal com preveuen els responsables de Mobilitat però cal veure si els conductors es comporten com avui i la sortida es realitza de manera esgraonada. Potser així es podran evitar col·lapses importants a les carreteres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada