impostos 1

31 de juliol, darrer dia per fer les liquidacions de l’IGI, l’impost de societats i l’impost d’activitats econòmiques. Tot i que aquesta setmana i sobretot aquest matí hi ha hagut algunes cues a l’Agència Tributària, un fet ja habitual, els tràmits són més fluÏds ja que es poden fer a través d’internet.

Cada vegada hi ha menys cues a l’exterior de l’Agència Tributària, però tot i així encara n’hi ha hagut. És 31 de juliol i, per tant, darrer dia per dur a terme les liquidacions del 2014 de l’impost d’activitats econòmiques i de societats, les liquidacions mensuals, trimestrals i semestrals de l’IGI i la liquidació del segon trimestre de l’impost de la renda dels no residents. Com ja és habitual força gent ha esperat a última hora per fer la declaració, però cada cop més persones fan els tràmits on-line.

L’Agència Tributària romandrÀ oberta fins a dos quarts de tres de la tarda. En els propers dies tocarà veure quin grau d’acompliment de les obligacions tributàries hi ha hagut, tot i que des de l’executiu es va assegurar, fa ben poc, que era força elevat. I més tenint en compte que Andorra no té cultura tributària.

1 comentari

  1. Cues és el mal menor, si aconsegueixes que t’agafin el telèfon durant l’any és un vertader miracle. El ministre de la mirada impossible i bec d’or posa de manifest, una vegada més, la seva incapacitat de gestió i la seva incompetència…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada