Cues a la N-145 per un accident amb un ferit greu i dos de lleus

Una persona ha resutat ferida greument i dues més han patit ferides lleus de resultes d’un accident de trànsit, aquest matí a la carretera N-145, entre la Seu i Andorra, segons ha informat RàdioSeu.

Segons han detallat els mateixos usuaris de la via, aquest migdia s’ha produït un xoc entre dos vehicles. Com a conseqüència de l’impacte s’ha hagut de tallar la carretera, que a més a més actualment està en obres. Al llarg del migdia s’ha donat pas alternatiu, cosa que ha generat cues.

La circulació ha quedat plenament restablerta cap a 2/4 de 2, segons ha informat l’Agència de Mobilitat d’Andorra.  De moment no s’ha ofert detalls sobre la identitat de les persones i els vehicles implicats en l’accident.

1 comentari

  1. An sido 3 los coches que he visto implicados, 2 dotaciones terrestres del SEM y 1 aerea del SEM. Varias dotaciones de bomberos y otras varias de mossos d’escuadra. Aparte de una grua de MAPFRE y una dotacion de carreteras del estado española. El accidente se ha producido sobre las 11:30 (aprox) y a las 13:30 ya no quedaba nada, solo es serrin en el trozo del accidente a causa de perdida de aceite.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES