sant-julia-1

El comú de Sant Julià va aprovar els comptes del 2013, amb un dèficit de més de mig milió d’euros, i un crèdit extraordinari d´1 milió 200 mil euros destinats a Naturlàndia, que va provocar les crítiques dels consellers de la minoria. Alerten que la corporació es troba cada vegada més a prop del sostre d´endeutament.

Des de la majoria al comú lauredià es va justificar ahir el nou crèdit extraordinari per a Camprabassa, el tercer en un any i mig, en previsió de les necessitats de tresoreria. El conseller de Finances, Joan Besolí, defensava la viabilitat del projecte a partir d´un augment siginificatiu del nombre de visitants, que haurien passat de 20.000 a 60.000, i considerava que el projecte serà sostenible a partir del 2015.

Els consellers de l´oposició van criticar l´aprovació del crèdit extraordinari i van alertar de l´endeutament creixent del comú. Ahir la majoria aprovava, amb els vots en contra de l´oposició, el tancament de comptes del 2013 amb un dèficit de 541.656 euros.

A 31 de març, el deute total del comú lauredià era de 21.926.000 euros, una xifra que s´incrementarà encara més amb el nou crèdit.

Des de la majoria ahir no es va voler fer cap referència a una hipotètica arribada d´inversió estrangera a Naturlàndia. Sí que es va anunciar que no es tornarà a utilitzar la fórmula del crèdit extraordinari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada