Cristina Rodríguez ha jurat avui el seu càrrec d’ambaixadora a la República francesa, Elisenda Vives ho ha fet com a ambaixadora prop de l’Organització de les Nacions Unides d’Andorra i Esther Rabasa ha jurat el seu càrrec com ambaixadora d’Andorra, liderant la Representació Permanent al Consell d’Europa.

L’acte ha tingut lloc a l’edifici de Govern i ha estat encapçalat pel cap de Govern, Antoni Martí, amb presència del síndic General, Vicenç Mateu, la subsíndica, Mònica Bonell, així com ministres, consellers generals i secretaris d’Estat. En el seu parlament, Martí ha manifestat que les tres ambaixadores representen la millor imatge d’Andorra a l’exterior pel seu recorregut professional en les institucions del país i per la seva capacitat per relatar la realitat econòmica i social d’Andorra i el seu procés d’obertura i diversificació. El cap de Govern ha agraït a les ambaixadores haver acceptat continuar servint al país.

Esther Rabassa lidera la Representació al Consell d’Europa, a Estrasburg, des del seu nomenament el mes de juny. Cristina Rodríguez està al capdavant de l’ambaixada d’Andorra a França a París, el seu nomenament es va fer efectiu el mes de maig. Per la seva part, Elisenda Vives va assumir de manera efectiva les seves funcions l’1 de setembre al davant de la seva ambaixada a Nova York.

(Foto: SFG)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada