Cristina Rodríguez anuncia inspeccions del sector sanitari a partir de la tardor

rodriguez-1L´hospital, els centres sanitaris i sociosanitaris, els centres de salut i els professionals de l´atenció sanitària seran avaluats a la tardor per una tècnica francesa. Una inspecció que es fa amb coordinació amb els inspectors de la CASS i que servirà per avaluar el sector i establir recomanacions de bones pràctiques.

“Totes aquestes institucions tindran la seva inspecció sanitària i social. I quan es parla més dels professionals, hi ha recomanacions de bones pràctiques”, ha explicat la ministra de Salut, Cristina Rodríguez.

A més, la ministra també s´ha referit al redimensionament del SAAS. I en aquest sentit l´aposta més destacada passa per reorganitzar els processos de suport no assistencial.

Per exemple, racionalitzant la càrrega directiva institucional amb una única direcció econòmica i de recursos i una direcció assistencial; agrupant unitats funcionals de 190 a 70, o alliberant llocs de treball de càrrega administrativa per millorar la productivitat assistencial.

“Amb aquest personal assitencial podem tenir un poder de captació més gran per fer coses al país que ara es fan a fora”.
La ministra també ha explicat que a la tardor es farà una prova pilot del Model Andorrà d´Atenció Sanitària, centrant-se en el malalt diabètic per avaluar la globalitat del sistema.

1 comentari

  1. Pero si no saps lo que dius!.Per aixo tants assesor? Ministra I Burgues que no teniu ni idea.La que esteu lian! Socoro! Auxilio!.Que algu ens ajudi.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES