Cristina Bassons revalida el Campionat Internacional de Scrabble en català d’Encamp

La  biblioteca d’Encamp ha estat l’escenari aquest dissabte del 2n Campionat Internacional de Scrabble en català, organitzat pel Comú d’Encamp i la Federació Internacional de Scrabble en català i que té per objectiu “el foment de l’ús de la llengua catalana’, com ha destacat Susana Ginesta, coordinadora d’activitats de la biblioteca encampadana.

Entre la desena de participants al certamen, Cristina Bassons, del Club Scrabble Hescarràs, ha revalidat el campionat després d’un dia intens de construcció de paraules. La campiona ha rebut de mans de la cònsol menor, Esther París, un Ipad mini i un joc de Scrabble. La segona classificada ha estat la catalana Imma Ribas, que s’ha endut un lector de llibres digital i un joc d’Scrabble. 

Pel que fa als premis especials, el català Armand Jammamed s’ha endut el premi a la paraula amb més puntuació del vocabulari andorrà, amb el mot “veïnats”, que ha aconseguit 73 punts. A més, Vanessa Canal s’ha endut el premi a la millor andorrana en joc. Pel que fa als guardons, ambdós han rebut un joc d’Scrabble i un val per la compra de llibres.

D’altra banda, aquest mateix dissabte, a partir de les vuit del vespre i a la biblioteca comunal del Pas de la Casa, se celebrarà la 6a edició del Campionat de Scrabble en català al Pas de la Casa. En aquest cas, les onze persones inscrites són del país i només es realitzaran dues partides de 40 minuts amb múltiples jugadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.