Cristian España renova l’acord amb Gas Gas per tornar al Dakar el 2019

Cristian España ja és al país després d’un dels Dakars més durs, en el qual ha aconseguit arribar fins al final. I ho fa sabent que no serà el darrer. Gas Gas li ha garantit la participació en l’edició vinent.

La feina d’España ha satisfet el seu equip. Tot just després d’arribar a Còrdova el pilot ja té tancada la continuïtat. “No m’ho esperava tan aviat”, assegura satisfet amb la continuïtat.

Un pas més en la carrera del pilot, supervivent d’una edició molt dura de la cursa. Amb accidents i abandonaments d’alguns dels favorits. España destaca que el seu ha estat un dels pocs equips que ha arribat a Còrdova al complet. Destaca el suport entre tots els membres del grup, que veu com “la clau de l’èxit” d’haver arribat fins al final.

A España li hagués agradat millorar posicions respecte de l’any passat, però no està decebut per ser trentè a la general. Sobretot per com han anat les coses. Tres hores de penalització en la primera setmana li van passar factura. Va reclamar sense sort. Explica que l’organització “va arribar a la conclusió que parava el GPS i no el mirava quan no era veritat, no puc apagar el GPS enmig d’una etapa perquè no sabria on vaig”.

Jornades de descans i tranquil·litat amb la continuïtat assegurada. El Dakar 2019 li representarà una nova oportunitat de mostrar la seva vàlua.