L’actual president de Catalunya ha llançat dos importants missatges que cal tenir en compte. Que el procés cap a la independència de Catalunya va en serio i que la construcció del nou estat de Catalunya afecta a tota la ciutadania que hi vulgui participar, convertint en una cosa seva el seu desenvolupament. Missatges clarament encoratjadors en l’actual societat desencisada que no creu en res, per l’entrada d’un alè d’aire fresc. El d’una gran il·lusió majoritària, produïda pel camí encetat cap a la independència de Catalunya.

Il·lusió per fer possible recuperar de nou el paper capdavanter de Catalunya, anys enrere, amb la revolució industrial i en l’actualitat amb una clara aposta per tot el que representa la revolució digital, apostant per una veritable igualtat d’oportunitats, que faci possible que cada persona pugui ser ella mateixa amb els altres, en un estat regit per les seves especifiques i peculiars lleis, amb una interrelació en xarxa d’àmbit global.

Des del Moviment Sènior, de caràcter intergeneracional, que defensa “Una societat per a totes les edats, centrada en les persones i no en els diners”, fem una crida a la participació ciutadana en tots els municipis, per debatre el seu funcionament a nivell local, en una Catalunya independent. Com una possible aportació sènior al debat adjuntem dos documents accessibles des d’Internet: Una societat envellida: www.euroseniorpremia.net\arxius\unasocietatenvellidacat.pdf i La fractura digital: www.euroseniorpremia.net\arxius\lafracturadigitalcat.pdf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada