Crida a la col·laboració de voluntaris per a trobar a Josep Mir, veí de la Seu

Crida a la col·laboració de voluntaris i voluntàries per a trobar a Josep Mir, veí de la Seu
Josep Mir Boix, el veí desaparegut a Peníscola (RàdioSeu)

La Guàrdia Civil de Peníscola té previst efectuar una acció especial en l’operatiu de recerca de Josep Mir Boix, el veí de la Seu d’Urgell que va desaparèixer el passat dilluns, 9 de maig, a la localitat castellonenca i encara no ha estat localitzat. A través de les xarxes socials s’ha demanat la col·laboració ciutadana per prendre part en una batuda que es farà aquest dissabte, 18 de juny, de les vuit del matí a la una del migdia.

La crida especifica que les persones majors d’edat que vulguin col·laborar en la cerca enviïn un correu electrònic a , deixant el nom i un telèfon de contacte. La coordinació de la batuda la faran els cossos i forces de seguretat. El punt de trobada serà el Saló de Plens de l’Edifici Sociocultural de Peníscola. D’altra banda, l’Ajuntament de la ciutat s’encarregarà de l’avituallament per als voluntaris.

L’avís de la desaparició de Josep Mir Boix el va fer públic el mateix Ajuntament de Peníscola, a través dels seus perfils a xarxes socials, i des de llavors s’ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar Josep Mir Boix, jubilat i resident a la capital de l’Alt Urgell. Mir estava en aquesta població en el marc d’un viatge per a pensionistes. L’últim cop que el van veure va ser el dia 9 cap a 2/4 de 8 del vespre al Passeig Marítim, a prop de l’oficina de turisme. En aquell moment anava en direcció a Benicarló i portava un pantaló gris, una jaqueta blava, una ronyonera, ulleres de sol i una gorra de color beige.

[do_widget id=category-posts-pro-64]