L’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), de la qual Andorra forma part des de1996, fa una crida a Joves professionals que vulguin integrar el secretariat d’aquesta organització internacional mitjançant el Programa de Joves Funcionaris.

L’objectiu de la OSCE és equilibrar la representativitat geogràfica dels seus funcionaris donant la oportunitat a 5 joves de fer una estada remunerada durant un any i que puguin optar, més endavant, a ofertes de feina de la OSCE.

L’OSCE ofereix:

– Una estada de 6 mesos al Secretariat de l’OSCE (Viena) entre el març i agost 2017 i una estada de 6 mesos a una operació sobre el terreny, entre setembre 2017 i febrer 2018. Els joves professionals que completin aquesta estada poden optar a ofertes de feina de les diferents operacions sobre el terreny de la OSCE o les seves institucions pels quals compleixin els requisits.
– Beca d’estudis de 1.000 euros mensuals
– Assegurança de salut i de vida
– Despeses de viatge cobertes per l’organisme segons la lògica de la ruta més econòmica d’anada i tornada del país d’origen a Viena i al lloc d’ubicació de l’operació sobre el terreny.

Requisits

– Titulació universitària 
– Tenir menys de 30 anys
– Domini de l’anglès i coneixement d’altres idiomes de l’OSCE
– Coneixements informàtics
– Carnet de conduir
– Bones condicions físiques

Les persones interessades han de fer arribar el formulari d’aplicació al Ministeri d’Afers Exteriors com a molt tard el dimecres 9 de novembre 2016 a les 17:30.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada