El servei de Salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i la Creu Roja de la Seu han organitzat un curs oficial de primers auxilis que tindrà lloc del 3 al 27 de juny. El curs té una durada de 50 hores i es durà a terme del 3 al 27 de juny, de dilluns a divendres de les 19 a les 22 hores. Els dimecres 5 i 19 de juny no hi haurà classe.

Aquest curs de primers auxilis s’impartirà a les instal·lacions de la Creu Roja a la Seu d’Urgell, situades al costat del Parc de Bombers. El preu del curs és de 190 euros (gratuït pels voluntaris de Creu Roja). Les persones que vulguin inscriure’s cal que omplin una sol·licitud que trobaran a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Per a més informació 973 355 608 i alturgell@oficinajove.cat.

L’activitat va adreçada totes aquelles persones que vulguin adquirir els coneixements bàsics en assistència sanitària. Constarà d’una part teòrica i d’una altra part pràctica, en la que els alumnes aprendran tècniques d’emergència com l’obertura de la via aèria, posició lateral de seguretat, maniobres RCP, entre d’altres, tot això amb material de pràctiques especialitzat.