Creu Roja Andorrana organitza una subhasta benèfica amb la col·laboració de galeristes del Principat

Una vuitantena d’obres d’art i de decoració formen part de la primera subhasta benèfica que la Creu Roja Andorrana organitza amb la col·laboració de diferents galeries del país. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 29 de novembre i consisteix en una exposició prèvia de les obres i la subhasta posterior. Els diners recaptats es destinaran a projectes de l’entitat.

Es  tracta de 78 articles donats per les galeries Marcs Estil, el Troc i Pilar Riberaygua de diferents formats i grandàries: des de pintures, passant per mobles, escultures i objectes de decoració amb preus diferents per facilitar la participació de totes les butxaques.

Durant el dia, de 9 a 19 hores, els diferents objectes i obres estaran exposat a la sala d’actes de la central de MoraBanc, a fi que la població pugui passar-se i conèixer els diferents lots que, posteriorment, a les 19:30 hores, es subhastaran.

L’entrada, tant a l’exposició com a la subhasta, és gratuïta però amb un aforament limitat, tot i així, per poder licitar per qualsevol lot cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 808225 o bé al correu electrònic administracio@creuroja.ad. D’altra banda, per tal de mostrar els diferents lots que sortiran a subhasta, s’ha preparat un catàleg que estarà disponible digitalment a la web de Creu Roja Andorrana durant la setmana prèvia de l’esdeveniment i on s’especifiquen els detalls de cada objecte i/o obra.

L’import de la donació a Creu Roja serà la diferència entre el preu inicial de cada obra i el preu de l’adjudicació. La recaptació es destinarà a projectes de l’àmbit social per continuar desenvolupant accions que procurin el benestar de les persones.

Aquesta subhasta té la voluntat de ser una eina al servei de la societat i de cercar fórmules per tal de mobilitzar recursos.