Creu Roja amplia el nombre de campanyes amb l’objectiu de doblar les donacions de sang

Durant els propers dies 18 i 19 de març, la Creu Roja Andorrana organitza la primera campanya de donació de sang de l’any. La característica d’aquesta campanya és que es fa durant un període més curt (dos dies) i en un lloc cèntric i fora de les dates habituals de les campanyes habituals de primavera i tardor, que duren una setmana. A finals d’any se’n farà una altra de les mateixes característiques. Amb l’ampliació de les campanyes es vol, segons ha explicat la directora de la Creu Roja, Isabel Castelao, doblar el nombre de donacions de sang.

Creu Roja amplia el nombre de campanyes de donació de sang que organitza al llarg de l’any. A més de les tradicionals de primavera i tardor, se’n faran dues ‘més puntuals de més curta durada i en llocs cèntrics’, segons ha explicat la directora de la Creu Roja Andorrana, Isabel Castelao.

L’objectiu és doblar el nombre de donacions de sang que actualment està entre les 800 i 900 amb les campanyes de primavera i tardor, i passar a una xifra de 1.600 donacions.

La primera d’aquestes campanyes més curtes serà els propers 18 i 19 de març i les extraccions realitzaran a les instal·lacions de la companyia que les esponsoritza, al carrer Pau Casals número 10, 3a planta d’Andorra la Vella. Els horaris seran de 10 hores a 14 hores i de 16.30 hores a 21 hores.

Aureli Arribas, director gerent de la companyia esponsoritzadora, ha declarat la satisfacció del grup assegurador per la col·laboració assolida amb la Creu Roja. Ha explicat que ‘dins de la nostra Responsabilitat Social Corporativa col·laborem amb aquesta campanya cedint les nostres instal·lacions així com en la seva difusió i promoció’.

Per a la promoció de la campanya es compta amb la imatge de jugadors del Bàsquet Club River Andorra als cartells promocionals amb l’eslògan Busquem campions. Fes història amb nosaltres. El director general del club, Francesc Solana, ha explicat que des del minut 0 es van posar a disposició de la Creu Roja. Així, ja aquest divendres, en el partit setmanal del River Andorra, al polisportiu hi haurà el cartell anunciant la campanya per als dies 18 i 19 de març.

Castelao ha informat que la darrera de les campanyes amb un format més curt i ubicada en un lloc cèntric encara està per decidir, però que amb tota probabilitat es farà a finals d’any.

TOTES LES NOTÍCIES