Creu Roja Alt Urgell cerca nous voluntaris

Cartell de captació de voluntaris per a la Creu Roja Alt Urgell
Cartell de captació de voluntaris per a la Creu Roja Alt Urgell (RàdioSeu)

Creu Roja Alt Urgell ha endegat aquest final d’any una campanya amb l’objectiu d’incorporar nous voluntaris. D’aquesta manera, es vol garantir la continuïtat de l’entitat i l’assumpció dels reptes actuals de col·laboració social.

Des de Creu Roja han detallat que ara mateix necessiten col·laboradors per a donar suport a dispositius d’acollida de persones refugiades i per a acompanyaments de gent gran, ja sigui a domicili o bé perquè puguin assistir a visites mèdiques. En una entrevista a RàdioSeu, el president de la delegació urgellenca, Ramon Escudé, ha subratllat que “tothom pot ser voluntari” i, per això, anima la població a posar-se en contacte amb ells per a conèixer de quina manera poden col·laborar.

En aquest sentit, per a bona part de les accions que duen a terme tan sols cal una formació prèvia, que ofereixen tant de manera presencial com per Internet.

Pel que fa als àmbits en què treballen actualment, Escudé esmenta entre d’altres el suport en situacions d’emergència, socors o serveis preventius, a més de la teleassistència, les campanyes de donació de sang i la col·laboració en activitats locals. Ara volen reforçar el dispositiu per a acollida de refugiats i atenció a gent gran. A nivell més general, també poden afegir-se puntualment accions de voluntariat d’àmbit estatal o internacional, en cas d’una emergència greu.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Creu Roja Alt Urgell a través del correu susanna.fajula@creuroja.org o bé al telèfon 676 750 196. El local de l’associació està situat al passeig del Parc, a la Seu d’Urgell.

TOTES LES NOTÍCIES