La  importació de carburants durant el mes de novembre ha estat de 15,13 milions de litres, el que suposa un creixement respecte al mes de novembre de l’any anterior de l’11,8%, segons les dades que ha fet públiques aquest dilluns el Departament d’Estadística. Entre gener i novembre del 2016, la importació de carburants és de 159,44 milions de litres, amb un creixement de l’1,5% respecte al mateix període de l’any 2015. Pel que fa a les dades acumulades dels darrers dotze mesos, la importació de carburants ha estat de 177,89 milions de litres, amb un creixement de l’1,3% respecte als 175,54 milions de litres importats durant el període anterior.

Els 15,13 milions de litres de carburant importats durant el mes de novembre suposen un increment de l’11,8% respecte al mateix mes de l’any anterior, segons mostren les dades fetes públiques aquest dilluns pel Departament d’Estadística. Aquest mes totes les partides -gasolina sense plom, gasoli de locomoció i fuel domèstic- presenten un creixement.

Entre gener i novembre d’enguany, la importació de carburants és de 159,44 milions de litres, amb un augment de l’1,5%, en contraposició al mateix període de l’any 2015. Pel que fa a les dades acumulades dels darrers dotze mesos, la importació de carburants ha estat de 177,89 milions de litres, el que suposa també un creiexement de l’1,3% respecte als 175,54 milions de litres importats durant el període anterior.

Pel que fa a la importació de carburants amb dades ajustades, un cop eliminades les variacions causades pels efectes del calendari i del període de l’any en què ens trobem, presenta una evolució a la baixa al llarg dels darrers cinc mesos, tot i mantenir-se estable en aquest últim mes, i se situa al novembre amb un valor negatiu del 0,1%.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada