Bona dada econòmica que revela que la recuperació sembla consolidada. La importació de carburants al juny ha crescut un 3% i ha superat els 11 milions de litres. En el que portem d’any la compra a l´exterior de carburants ha baixat lleugerament.

Durant el juny passat, la importació de carburants va ser de 11,5 milions de litres. Això representa un increment del 3,3% respecte de dotze mesos enrere. Com és habitual la majoria del que s´ha importat ha estat gasoli de locomoció i, en menor mesura, gasolina sense plom. Després se situa el fuel domèstic a la baixa.

En la primera meitat del 2017, la compra de carburants a l´exterior ha estat de prop de 88 milions, xifra que suposa un 0,1% menys en contraposició al mateix període de l´any passat. Es confirma, en aquest període, la tendència a la baixa de la compra de fuel domèstic.

2 comentaris

  1. Malauradament els gestors de les comunitats de veins CoBren de la factura final de tot el gasoil que s’ ha gastat en tot l’ any de la calefaccio, I de l’ aigua calenta. Resulta que govern imposa un Preu del gasoil, del qual un percentage son impostoS. I a mes mes s’ els hi paga als Sr de l’ AGIA s’ inclou la factura de gasoil a la factura final de tot l’any per aumentar dita factura. Perque els Sr de l’ AGIA Cobren d’ una graella estipulada per ells. La part corresponen. Al final Es paga a govern i als gestors de les comunitats de veins, que quan mes Es l’import dela factura Anyal mes Cobren ells. Potser s’hauria de miracle els estatuts i la llei de l’ AGIA.

  2. Els gestors de les comunitats de veins no podran aumentar la factura per gastos de gasoil de calefaccio, pero ja buscaran la manera d’ aumentar amb altres factures. La factura final de tancament de l’ any per cobrar els percentages marcats per l’ AGIA. Tenen in bon chollo aquest de l’ AGIA amb el gasoil de calefaccio, y s’ Han fet una bona lei per ells per Chupar de la mamella. I el govern dels millors mirant, cap un altre lloc. Mentres tan quan hi ha hagut aquest anys de crisis aixo no l’ Han volgut mirar el govern dels millors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada