facebook andorra

El col·lectiu andorrà de Social Media i Estratègies, Digui.ad, ha renovat les dades de l’estudi sobre Andorra i les xarxes socials. En aquest any el país ha sumat més de 3.000 nous usuaris de Facebook, que arriben a quasi el 57% del total dels andorrans amb presència a aquesta xarxa.

A hores d’ara hi ha 38.000 usuaris d’Andorra registrats a Facebook, mentre que l’any passat eren uns 34.800. Tot i que ha disminuït en un 11% l’ús entre els adolescents, els col·lectius que més el fan servir segueixen sent les persones de les franges d’edat d’entre els 13 i 24 anys, així com les de 25 a 34 anys. Augmenta també notablement el nombre d’usuaris de 35 a 44 anys.

Si ens fixem en el sexe, les dones prenen la iniciativa al Facebook: un 58% de les dones del país tenen un perfil en aquesta xarxa, per sobre del 55% dels homes.

Pel que fa a altres xarxes socials, Andorra té 17.100 usuaris registrats a Linkedin, 5.500 comptes de Twitter, 2.500 instagramers, 2.000 comptes de Google+ i de Youtube, i 1.000 usuaris de Pinterest. Hi accedeixen sobretot des de Google Chrome, seguit de l’Explorer, el Safari i el Firefox. De fet Google és el cercador absolut, amb prop del 94% de les cerques. El segueixen Bing i Yahoo amb un 2% de consultes.

A més, les noves tecnologies també agafen el relleu. L’ús dels dispositius mòbils ha passat del 78% al 90,5% en un any. I, en aquest cas, el sistema operatiu Android, amb un 60%, supera de llarg els usuaris de l’iOs d’Apple, amb un 38% i de Windows amb un 2%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada