Amb impressores 3D es poden confeccionar articles sanitaris (Unsplash)

La comunitat ‘maker’ de la Seu i de l’Alt Urgell ha proposat que les persones que disposin d’impressores 3D ajudin a elaborar peces que es puguin fer amb aquest mitjà i que puguin ser d’utilitat pel personal del Sant Hospital de la Seu, de cara a atendre nous casos d‘infecció per coronavirus.

Les persones que tinguin impressora 3D i que estiguin disposades a sumar-s’hi, poden contactar amb aquest col.lectiu i demanar-ne més informació a través del seu canal de Telegram: CV19_FAV_AU. També estan localitzables en aquest enllaç: https://t.me/Grupo_CV19_FAB_AU

L’alcalde de la Seu i president de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, ha rebut positivament la idea i ha animat a sumar-s’hi a totes les persones de la ciutat i de la comarca que tinguin aquest recurs, perquè considera que aquests dies la seva ajuda pot ser “molt important” a nivell local.

 

Tiradors per a les portes
El coordinador de la iniciativa és el professor de Tecnologia de l’Institut La Valira de la Seu d’Urgell, Marc Llovera. El projecte inicial és fabricar tiradors per a les portes per evitar que s’hagin d’obrir i tancar tocant amb les mans. No es descarta que més endavant es facin respiradors, si el prototip es valida oficialment.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada