Creen un grup a Facebook per penjar fotos dels pessebres del Pirineu

Joan Ribó Grau, autor d’u pessebre monumental a Castellciutat, ha anunciat la creació d’un espai a Facebook perquè la gent hi pengi i comparteixi fotos del pessebre de Nadal.

El perfil s’ha fet pensant inicialment en les famílies de l’Alt Urgell i el Pirineu, si bé és obert a tothom qui hi vulgui prendre part. De fet, la pàgina té un títol genèric: “Posa les teves fotos del teu Pessebre”. De moment ja compta amb uns 250 membres.

Un any més, Joan Ribó ha muntat a casa seva, a Castellciutat, un espectacular pessebre que ocupa una superfície de 5 metres quadrats. El treball incorpora cada any novetats i enguany representa un mercat de l’època, amb tota mena d’artesans.

Entre persones i animals, el pessebre té un centenar de figures, a les quals s’hi suma la vegetació, els elements decoratius i un sistema d’il·luminació per simular el dia i la nit. El pessebre resta muntat dos mesos i l’autor triga entre 5 i 6 hores per desmuntar-lo.

Joan Ribó ha penjat a internet una vuitantena de fotografies de detall, perquè tothom qui vulgui en pugui gaudir des de casa seva. Alhora, el també president dels Diables de l’Alt Urgell ha animat tothom a penjar la foto dels seus respectius pessebres al nou perfil temàtic de Facebook.

1 comentari

  1. Es digne de visitat.lo , tot i que sempre he pensat que hauria d’ estar exposat a un lloc public .

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES