Crèdit Andorrà ofereix un nou producte financer: el Bo Combinat International Value

Crèdit Andorrà ha tret al mercat el Bo Combinat International Value, un nou producte financer que estructura la meitat de la inversió en un producte garantit com és un certificat de dipòsit, amb un interès molt atractiu, i l’altra meitat en el fons de renda variable International Value.

El Bo Combinat International Value inverteix el 50% en un dipòsit garantit a sis mesos remunerat al 4,5% anual. L’altre 50% del nominal invertit està referenciat a l’evolució del fons de renda variable International Value, un producte que històricament ha donat molt bons rendiments. El termini d’aquesta segona meitat de la inversió és de dos anys.

El Bo Combinat International Value, indicat per invertir una part dels estalvis i diversificar, no aplica cap tipus de comissió als contractants del producte durant la vida del mateix. La inversió mínima en aquest producte estructurat és de 100 euros i es pot contractar -en aquesta segona emissió- fins al dia 31 de gener de 2012.

 

El fons de renda variable International Value

El fons de renda variable Crediinvest Sicav International Value està registrat a l’INAF amb el número EB02-003-03. És un producte que històricament ha donat molt bons rendiments Aquesta opció d’inversió és possible gràcies a la col·laboració de Crèdit Andorrà i la societat espanyola de serveis financers Bestinver, que s’encarrega de l’assessorament en la gestió d’aquest fons. S’inverteix en negocis comprensibles, ben gestionats, amb bones perspectives de generació de beneficis i el preu dels quals presenti un descompte atractiu respecte a la seva valoració fonamental. Aquesta filosofia d’inversió és la clau que permet a Crèdit Andorrà oferir als clients rendiments consistentment per sobre dels índex de mercat.

Bestinver està reconeguda internacionalment pels seus excel·lents resultats. Al llarg de la seva història ha estat guardonada en múltiples ocasions per les principals agències d’anàlisi de fons i prestigioses publicacions especialitzades. Ocupa periòdicament els primers llocs en els rànquings de fons d’inversió publicats per les capçaleres de premsa especialitzada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *