credit

El balanç consolidat del Grup Crèdit Andorrà el 31 de desembre del 2014 reflecteix el manteniment del lideratge en el sector al país, amb un volum de negoci que ascendeix a 16.547 milions d’euros (un 6,94% més respecte de l’any anterior) i uns recursos gestionats
de clients de 13.564 milions d’euros (un 9,22% més).  El banc ha mantingut la inversió creditícia, que s’ha situat en 2.983 milions d’euros (un -2,30% respecte al 2013), segons ha fet públic el banc en un comunicat.

Aquestes xifres es tradueixen en unes sòlides magnituds, amb una ràtio de solvència del
20,26% (el doble del mínim legal exigit, del 10%) i una ràtio de liquiditat del 73,82% (el mínim
legal és del 40%), dos indicadors que evidencien la fortalesa de Crèdit Andorrà, que ha
reforçat el capital i la posició de liquiditat durant l’exercici.

Crèdit Andorrà ha assolit un marge ordinari de 227,4 milions d’euros i el marge d’explotació s’ha situat en 102,7 milions d’euros. El resultat net consolidat del Grup ha estat de 71,5 milions d’euros, un 0,42% superior al 2013.

Els recursos propis ajustats del Grup a tancament de l’exercici 2014 es van situar en 624 milions d’euros, fet que permet continuar disposant d’un nivell adequat de capitalització per garantir un creixement sostingut.

Crèdit Andorrà fa un balanç positiu de l’activitat el 2014. El conseller delegat de Crèdit Andorrà, Josep Peralba, destaca que “tot i la complexitat de l’entorn, hem tancat l’any liderant el sector financer andorrà i hem continuat desenvolupant el nostre model de negoci a Amèrica i a Europa. La nostra fortalesa a Andorra ens ha ajudat a projectar-nos amb credibilitat a escala internacional, on se’ns identifica com un grup financer d’excel·lent reputació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada