Creacions amb el formatge com a element central

Aquest dissabte a partir de dos quarts de dotze del matí la planta baixa d’illa Carlemany ha tornat a acollir el Cheese Day. Una jornada sencera dedicada al món del formatge en una segona edició de la mà novament de la formatgeria La Antigua de Fuentesaúco (Zamora), dedicada a l’elaboració artesanal de formatges amb llet crua d’ovella. La trobada s’ha encetat amb un taller molt didàctic destinat als infants, ‘La Antigua Educa’, on els més petits han après a elaborar formatge. El certamen ha continuat a partir de la una del migdia amb una elaboració de tapes amb formatge a càrrec dels xefs locals Andrés Riestra i Rodrigo Martínez i del xef espanyol Helio Flores. Per al públic adult, el taller ‘No te cortes’ els donarà, a partir de les sis de la tarda, consells i recomanacions de com tractar els diversos tipus de formatges i de com tallar-los, ja que el tall també pot condicionar el seu sabor. La jornada finalitzarà cap a les set amb el ‘Coctel & cheese’, una elaboració i degustació de còctels amb formatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *