Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Per anar bé us hauríeu de dedicar més de ple a la feina, és el camp que us anirà millor aquests dies i on podreu trobar més rendiment a l’hora de que tot funcioni de manera fluida i sense entrebancs inesperats. Estareu molt pendents del que feu i la vostra concentració us ho posarà més fàcil, encara que a casa no sigui el mateix.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Viatjar se us pot posar molt bé i no cal que sigui de manera física, a vegades viatjar amb la imaginació també dona els seus bons resultats. La cosa està en trencar la rutina i buscar una manera millor d’ocupar la ment amb temes que us puguin interessar i omplir per tenir més experiències i més coneixement que es el que realment val.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Heu de tenir molt en compte que seran uns dies on els jocs d’atzar us poden jugar una mala passada, bàsicament us podeu trobar que hi podeu perdre molt si no controleu. No tindreu mesura i això és un problema que també us pot portar maldecaps tant en tema diners com en temes personals on us poden enganxar fent coses que no toquen.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Les sorpreses en el camp del diners us faran estar una mica més nerviosos del que toca, és important que no perdeu la calma, tot es farà i poc a poc ja trobareu el sistema per arreglar el que en algun moment s’ha embolicat. El més important és que no us poseu nerviosos que això si que només complica les coses i no dona solucions.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Heu de mirar de no preocupar-vos tant per petites coses que passen a casa, deixeu marge i tot anirà millor, ja que pressioneu massa les coses i sense adonar-vos del que això comporta penseu que heu de pressionar més. Aquest fet us pot portar a enganxades amb gent de la vostra família que poden estar una mica atabalats amb això.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Us aniran bé les coses sobretot si penseu amb el cap i les feu a consciència, no us convé fer i desfer per intuïció o per instint, ja que aquest us pot portar a tenir algun entrebanc no desitjat. Cal que us centreu en la feina i trèieu profit del que teniu a mà. Aneu amb compte amb els capricis, us vindran de gust alguns excessos.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Potser haureu de fer alguna inversió en tema de negocis, semblarà que la cosa no pinta bé però a la llarga us pot donar més benefici del que semblava al principi. No cal que arrisqueu molt però plantegeu-vos que de vegades per treure’n se n’hi ha de posar primer. Tindreu bones idees empresarials i les heu d’aprofitar per millorar.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tindreu el guapo pujat i ho podreu utilitzar per enamorar a qui es presti. És bo saber-ho per fer passos capa allà on us interessi, ara bé, mireu de no passar-vos aprofitant la situació fent mal a algú que és una cosa ben fàcil sobretot quan es mouen emocions. Sigueu prudents i sobretot no feu res que no us agradés per vosaltres.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu ganes d’estar a casa i arreglar el vostre espai de manera que us sentiu més còmodes i millor. Sempre és bo fer neteja i renovar els espais perquè tot vagi més fluid i lleuger. Les energies del nostre entorn són les que ens fan estar més a gust o menys. També cal tenir present que podeu tenir moments importants amb el pare.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si teniu fills haureu d’estar molt pendents d’ells, ja que la vostra responsabilitat us farà veure que necessiten que els hi marqueu el pas d’una manera més explícita. No cal renyar-los, només fer-los parar atenció en coses que no s’adonen que fan malament. Si no teniu fills probablement haureu de fer el mateix però amb amics.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No trobareu ningú que us faci la feina ben feta, la necessitat de perfecció que tindreu us farà veure les errades de tothom i estareu molt pendents de que es facin les coses a la vostra manera. Ja és bo voler que les coses es facin bé, però també és important deixar fer i no ser tant primmirat. Si us relaxeu una mica, serà millor.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

En el camp de la parella hi poden haver moments molt macos i plens de romanticisme. Se us passaran coses pel cap que us faran sentir que tot és possible i que res no us pot trencar l’harmonia que porteu, això tant en el tema de parella com en la vostra vida personal. Gaudiu d’aquests moments tan intensos i no deixeu de somiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada