Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

La vostra responsabilitat en el tema més espiritual farà que tingueu la sensació de que heu deixat de fer alguna cosa important per algú i que és necessari rectificar. Si alguna cosa us ve al cap arregleu-la o feu el que sentiu, i si no us ve res al cap no us hi trenqueu les banyes, senzillament deixeu-ho estar. En el camp de la feina estigueu atents i feu les coses bé.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu dubtes i us costarà prendre decisions del que heu de fer o el que voleu fer. Potser és més important valorar el que voleu fer però sense deixar de banda les responsabilitats més necessàries. Cal que us ho plantegeu racionalment. Per altra banda se us posarà molt bé construir projectes per avançar en tema feina i en tema lleure també. Amb els de casa serà diferent, els hi heu de deixar marge i no jutjar el que fan.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estareu molt inestables amb els amics, ara hi voldreu anar, ara no… us costarà saber si us ve de gust o no estar-hi. Deixar espai també és bo. El que us toca és treballar més en la vostra personalitat i en el que realment us convé més a nivell individual. La soledat va bé en alguns moments per aclarir la ment i per sentir-se més integrat en un mateix per conèixer-se.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Els diners aquests dies estan enfadats amb vosaltres i marxen sense motiu aparent. Heu de mirar de controlar-los i saber per allà on passen, així tot serà més fàcil i més segur. No us estranyi que tingueu atracció per alguna persona de la que us sorprèn, de vegades no s’entenen aquestes situacions però passen, allò de que et fixes en algú i no saps ben bé perquè si sents que no és el teu tipus.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

La capacitat de posar-vos guapos i de lluir serà molt gran, ho podeu aprofitar per anar a lligar si us convé. De fet amb una mirada ja ho tindreu tot fet. Tot i que això no és el tot i hi hauran altres coses com ara els diners que us portaran algun maldecap per no portar-ho ben controlat. Heu de mirar per on passen per no estar malament i per no perdre els que teniu.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

En el vostre entorn les coses s’emboliquen i us emboliquen a vosaltres sense que hi pugueu fer res. Només és qüestió de tenir paciència i saber portar les coses cap el vostre terreny, tot i que us costarà i en algun moment no sabreu ben bé com fer-ho per re-adreçar el tema. Feu el que sentiu que segur que serà el millor i el més adequat per tothom que hi estigui mitjanament implicat.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

El domini de la paraula us donarà avantatges considerables per aconseguir el que voleu, feu servir aquesta facilitat per situar i aclarir coses pendents. En el que hi podeu tenir problemes és en el camp de la feina, on no sabreu com acabar-ho de portar i us podeu passar de rosca fent enfadar a algú. Mireu de ser prudents i no fer coses que després acabin essent un problema per vosaltres en el camp laboral i personal també.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tindreu canvis a la feina  que seran per millorar de posició i de tracte, cosa que sempre és bona. També hi ha moviments en el tema de parella relacionats en la facilitat de atracció cap a algú concret, és a dir, que sentireu una passió forta per una persona que us interessa, potser la vostra parella, o no, si ho és cap problema i si no, hi haureu de fer alguna cosa per descobrir el què.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si teniu fills seran uns dies en els que tindreu alguna revolució o discussió amb ells, mireu de ser calmats i abans de cridar buscar la manera de raonar. Ja se que és complicat però és el més sensat. Si no teniu fills tot això que us estalvieu. Per vosaltres també va la capacitat de saber vendre, o sigui que si us cal desprendre-us de alguna cosa encara en podreu fer algun calé.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Cuideu molt les vostres arrencades i mireu de controlar les respostes que teniu de cares al personal. Sereu massa impulsius i no va gaire bé, sobretot en el terreny de la família. La sort és que aquesta part impulsiva us donarà el que us fa falta per arrencar en els projectes que pugueu tenir entre mans. No deixeu de tirar endavant amb ganes i visió de futur, és el que us farà estar bé i serens.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La imatge de responsabilitat i de serietat que donareu als demés us farà agafar punt positius en temes de feina i de nivell social. Podreu conèixer persones importants que en un moment donat us obriran alguna porta per alguna cosa que us farà gràcia o necessitareu. No tot ha de passar aquests, ja que ara mateix el que fareu és sembrar per recollir en un altre moment més adequat. Mireu de sembrar bé i tot serà bo.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Us sentiu molt remoguts en el tema més emocional tot i que tindreu molta sort en molts aspectes i potser no ho veureu així perquè les emocions us ofuscaran més del que voldríeu. Intenteu gaudir de les coses sense preguntar-vos el perquè ni el com. Deixeu fluir i tot anirà bé. Us convé fer activitats per divertir-vos amb més persones, si no les coneixeu millor, així obriu camps diferents que us poden divertir i ser més interessants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada