Coworking i l’empresa: els avantatges de compartir un mateix espai de treball

testylishTecnonews presenta aquí una proposta innovadora. Testylish, plataforma que potencia la visibilitat d’una empresa a través de la teoria de jocs i les xarxes socials, ha dut a terme un projecte perquè els professionals independents, emprenedors i pimes puguin descobrir si un espai coworking és el lloc ideal per desenvolupar les seves negocis.

El projecte, que ha estat desenvolupat per Néxudus Spaces, una de les empreses de programari per a espais coworking d’Espanya, té com a objectiu fomentar el coworking, una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors compartir un mateix espai de treball per desenvolupar els seus projectes professionals de manera independent i amb la possibilitat de dur a terme plans conjunts.

L’objectiu de l’acció de Testylish és divulgar entre la comunitat emprenedora els avantatges que aporta treballar en els espais de coworking, entre elles, estalvi econòmic en espai de treball i serveis, conèixer a professionals de diversos camps amb els quals establir col·laboracions o emprendre projectes, assistir a tot tipus d’esdeveniments i tallers tecnològics o d’emprenedoria i flexibilitat de tarifes i horaris segons les necessitats de cada empresa.

Per conèixer si el model coworking s’adapta al model de negoci, l’acció analitza el perfil de la persona o empresa a través de deu curioses i senzilles preguntes a la plataforma de Testylish. A partir de les respostes donades, l’usuari sabrà si traslladar el seu lloc de treball a un espai de coworking pot beneficiar professionalment. Per al desenvolupament de l’acció, Testylish va comptar amb la col·laboració de personal d’ Néxudus i l’opinió de responsables d’alguns espais de coworking.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció