Cotxe Google: Google no s’atura

cotxe google

Una de les majors empreses del món ja des de la seva creació, mai va tenir prou amb ser només un cercador. La firma volia més i el seu poder ha anat in crescendo fins a límits insospitables que donen fins por.

A més de controlar una quantitat inerrable d’informació, Google es va fer mapa, es va fer correu electrònic, es va fer xarxa social, es va fer telèfon i ara vol fer-se automoció.

Recentment la companyia ha presentat a la fira de l’automòbil de Detroit, el seu prototip de cotxe que conduirà sense conductor.

Google ha estat negociant en els últims temps amb General Motors, Ford, Toyota, Daimler i Volkswagen per treballar en el que no se sap si serà un projecte íntegre del vehicle o només alguns dels seus components.

De moment únicament es coneix el prototip del que d’aquí a cinc anys, el 2020, hauria de sortir al mercat, que ha estat dissenyat per la firma Roush i que funciona amb processadors NVIDIA.

Sens dubte es tracta d’un pas més enllà en la indústria de l’automòbil ja que un cotxe que no necessita de conducció podria, a més de ser útil per a persones amb discapacitats, un avanç en seguretat viària.

En resum, d’aquí a uns anys, una vida sense Google, pot esdevenir una cosa difícil de portar a la pràctica.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.