jover-escola

El  ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha donat a conèixer  a avui a la seva homòloga de Costa Rica, Sonia Marta Mora Escalante, i a la viceministra d’Educació  de Xile, Maria Isabel Díaz Pérez, les característiques del sistema educatiu andorrà, durant la visita realitzada aquest matí a les escoles de 2a ensenyança d’Ordino i d’Encamp.
Jover, que ha estat acompanyat per la directora general de l’Escola Andorra, Ester Vilarubla, ha visitat amb la ministra d’Educació de Costa Rica el centre de segona ensenyança de l’escola andorrana d’Ordino, i posteriorment amb la viceministra de Xile l’escola de segona ensenyança de l’escola andorrana d’Encamp.

Durant les visites, el ministre d’Educació i Ensenyament Superior ha posat èmfasi en el caràcter plurilingüe de l’Escola Andorrana així com en l’aprenentatge per projectes transversals associats a la reforma PERMSEA.

Tant la ministra de Costa Rica i com la viceministra de Xile han vist amb molt interès el funcionament del sistema educatiu andorrà, i han manifestat la possibilitat de poder fer col·laboracions entre els seus respectius sistemes i l’Escola Andorrana.

Les visites d’aquest matí, s’han realitzat en el marc de la XXV Conferència Iberoamericana de ministres d’Educació que ahir es va celebrar a Andorra.

(Foto: SFGA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada