Còssima Cornadó, ponent de la conferència organitzada pel COAA

L'arquitecta catalana, Còssima Cornadó
L’arquitecta catalana, Còssima Cornadó (COAA)

En el marc del 5è Cicle de conferències organitzades pel Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra (COAA), aquest dijous dia 24 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc una nova xerrada. Aquesta, porta per títol “Rehabilitació energètica dels edificis residencials a Barcelona, reptes, solucions i tendències”. La conferència anirà a càrrec de Còssima Cornadó, doctora arquitecta i professora a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya.

El context actual de crisi climàtica i energètica, amb les conseqüències a nivell econòmic que està comportant, ha evidenciat una problemàtica ja present en el passat recent: la pobresa energètica.

L’elevat preu de l’energia juntament amb un parc edificat poc eficient porten a situacions on persones sacrifiquen el confort, prescindint de la climatització i la cuina de menjar calent, perquè el preu de l’energia és excessivament elevat.

La conferència farà un recorregut sobre com s’ha adreçat la rehabilitació del teixit residencial a Barcelona, identificant les diferents tendències, models d’ajuda a la rehabilitació, intervencions més freqüents, dificultats i reptes de futur.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES