Cosmos Quartet al Cicle de música Cambra Romànica

Un concert amb peces de Schubert, Ligeti i Beethoven és l’aposta del Cosmos Quartet pel proper dissabte 23 novembre en una nova trobada del Cicle de música Cambra Romànica d’Andorra.  Serà a les 17h a Sant Cerni de Canillo.

El Cosmos Quartet neix el 2014 de l’amistat i complicitat de quatre músics amb l’objectiu de descobrir i profunditzar en l’extens i fascinant repertori per quartet de corda. Cada un dels seus membres ha mantingut trajectòries internacionals en l’àmbit solista, de música de cambra i orquestral, treballant amb professors i escoles a París, Ginebra, Colònia, Stuttgart, Basilea i Berlín. El quartet ha rebut classes i consells de professors com Rainer Schmidt, Hatto Beyerle, Johannes Meissl, Alfred Brendel, Miguel da Silva, Jonathan Brown, Anita Mitterer, Krzysztof Chorzelski i Patrick Judt entre altres. Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixementi ha obtingut el 1r premi en el concurs “Irene Steels-Wilsing Foundation Competition” 2018 de Heidelberg, el 1r premi al “13è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra” l’any 2018 a Terrassa i el 3r premi en el concurs “Carl Nielsen International Chamber Music Competition 2015” de Copenhague.

Ofereixen concerts per tot Europa, on han tocat en sales tan prestigioses com la Wigmore Hall de Londres, l’Auditori Miguel Delibes de Valladolid, la Fundación Juan March de Madrid, la sala ORF Kulturhaus de Viena o l’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música de Barcelona. Des de l’octubre de 2018 estan cursant el Màster de música de cambra a la Hochschule für Musik de Hannover amb el professor Oliver Wille.