Corts jutja vuit anys després l’homicidi a la benzinera de Santa Coloma

La zona on van tenir lloc els fets acordonada per la Policia

La fiscalia té previst demanar 14 anys de presó per homicidi a un home acusat d’apunyalar fins matar-lo un altre de 36 anys en una benzinera de Santa Coloma el 23 de setembre de 2011. La defensa en reclamarà l’absolució perquè argumenta que la víctima es va clavar la navalla accidentalment durant la baralla.

El Tribunal de Corts acull, 8 anys després dels fets, el judici per la mort per una ganivetada d’un exresident gallec, José Luis Pereiras, el setembre del 2011 en una benzinera de Santa Coloma.

L’incident va tenir lloc durant una baralla entre dos grups de joves: un de peruans i l’altre d’andorrans i gallecs. Van començar a insultar-se i un dels participants va exhibir una navalla. Durant la batussa, l’objecte va canviar diversos cops de mans i va acabar clavada en el cos de l’exresident gallec, que va morir.

La fiscalia acusa la persona amb la qual es barallava d’homicidi i pretén demanar-li 14 anys de presó. La defensa sol·licitarà l’absolució perquè considera que la víctima es va clavar l’arma accidentalment.

TOTES LES NOTÍCIES