La secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Claudia Cornella, acompanyada de la coordinadora d’intercanvi d’informació fiscal, Meritxell Salvat, han participat en l’11è Fòrum Mundial sobre Transparència i Intercanvi d’Informació per a propòsits fiscals de l’OCDE, que s’ha celebrat entre el 20 i el 22 de novembre a Uruguai (punta del Este).

L’11a reunió del Fòrum ha aplegat més de 200 delegats de més de 100 jurisdiccions, organitzacions i grups regionals internacionals, que han debatut i exposat les principals novetats en els àmbits d’intercanvi d’informació a demanda i de l’intercanvi automàtic d’informació. Els delegats també han intercanviat punts claus sobre els plans de treball futurs del Global Fòrum per reforçar la seva cooperació i sobre com maximitzar els beneficis de la millora de la transparència fiscal, ja que el Fòrum s’aproxima al seu desè aniversari.

El Fòrum Global és la xarxa més important per a la cooperació internacional en matèria de tributació i intercanvi d’informació financera, que aplega 154 països i jurisdiccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada