Copeland se’n va el dia que Iverson trepitja per primer cop el parquet del Poliesportiu

Colton Iverson ha trepitjat aquest dilluns el parquet del Poliesportiu d’Andorra. El nou fitxatge del MoraBanc ha conegut el tècnic i els companys, mentre l’aler pivot Chris Copeland s’ha desvinculat del club.

Arriba Iverson, un jugador de centímetres i envergadura cridat a ajudar molt en tasques defensives i de rebot, però també a aportar un plus d’anotació. Ho va demostrar la temporada que va estar al Baskonia, amb una mitjana de set punts, gairebé sis rebots i deu de valoració. Aquesta setmana se’l presentarà i podria tenir presència dissabte en el duel contra el Reial Madrid.

I se’n va Copeland, un temporer que no ha arrelat. Va arribar al novembre per ocupar la plaça del lesionat Burjanadze. I ho feia amb l’etiqueta d’haver estat jugador NBA. Una inoportuna lesió no l’ha ajudat. Va passar pel quiròfan i ha acabat jugant només cinc partits de lliga. Setze minuts i 4,6 punts de mitjana. L’arribada d’Iverson i els bons partits de Sané no li deixen lloc a l’equip. El club i el jugador han rescindit la vinculació.