El Cercle de les Arts i de les Lletres ha convocat els Jocs Florals infantils i juvenils de la llengua catalana a Andorra, en el seu XLIV any, amb el patronatge del Govern d’Andorra, el Consell General i el Comú de Canillo. La festa i el lliurament dels premis tindrà lloc el 9 de juny vinent, a les 12 del migdia, a la parròquia canillenca.

El certamen resta obert a la presentació de poemes originals i inèdits en llengua catalana, escrits a màquina, en folis DIN A 4 i amb tres còpies. Els texts aniran sense signatura i acompanyats d’un sobre tancat, a l’exterior del qual es farà constar el títol de l’obra i l’edat de l’autor; a l’interior hi figuraran el nom, adreça, telèfon i, si fos el cas, correu electrònic del participant.

Poden optar als premis de la categoria infantil els nens i nenes que hagin complert o compleixin aquest any entre els 10 i els 14 anys. Les edats per a la categoria juvenil són dels 15 als 20 anys.

Les obres, no més de tres per cada autor i modalitat, s’han d’enviar abans del tancament del termini de recepció, fixat en el 10 de maig vinent, a l’apartat de correus 1.157 AD200 i el segell postal amb la data de la tramesa no podrà ser posterior.

Com és tradicional en el certamen, a cada categoria d’edat s’estableixen quatre modalitats amb els corresponents premis:
Flor natural, al millor poema que canti l’amor.
Englantina, a la millor composició de caràcter patriòtic.
Viola, a la millor poesia que enalteixi la fidelitat als valors espirituals.
I Premi extraordinari, a la millor obra de tema lliure.

A més del premi, els jurats corresponents podran atorgar accèssits als treballs que en consideren mereixedors en cada modalitat i categoria.

Es poden consultar les bases completes al portal del Cercle de les Arts i de les Lletres: www.cercleartsilletres.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada