El Govern ha aprovat la convocatòria ordinària a la prova oficial de batxillerat (POB) del sistema educatiu andorrà, així com la convocatòria específica de Nivell C de llengua catalana per a escolars i l’avís dels exàmens de batxillerat (BAT) per a candidats lliures del sistema educatiu andorrà.

Pel que fa a la POB, els candidats hauran de fer la inscripció entre el 6 de febrer i el 7 de març, mentre que els exàmens, dividits en tres blocs, tindran lloc entre 15 i el 21 de maig. Totes les proves es realitzaran al Centre de Formació Professional d’Aixovall.

La convocatòria específica de nivell C de llengua catalana per a escolars s’adreça als alumnes que cursen segon de batxillerat a l’Institut Espanyol d’Andorra o terminale al Liceu Comte de Foix i accepta les inscripcions entre el 6 de febrer i el 5 de març. La prova escrita serà el 12 de març, mentre que el 3 d’abril es publicarà la llista d’aptes a la prova escrita, que podran realitzar la prova oral el 8 d’abril al Centre de Formació Professional d’Aixovall.

Finalment, el Govern ha convocat els exàmens de batxillerat per a candidats lliures del sistema educatiu andorrà, prova per a la qual caldrà estar en possessió del graduat en segona ensenyança del sistema eductaiu andor`ra o l’equivalent reconegut pel ministeri d’Educació. Els exàmens tindran lloc entre el 5 i el 9 de maig i tindran lloc a l’Escola Andorrana de Batxillerat de la Margineda, mentre que les inscripcions es podran fer entre el 6 de febrer i el 7 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada