El departament d’Ensenyament Superior i Recerca ha anunciat l’aprovació de la convocatòria dels ajuts de renovació per a estudiants de tercer cicle que volen seguir la seva formació en recerca durant el curs 2015-2016.

La recerca i la innovació són cada cop més importants i imprescindibles per enfortir la base científica i tecnològica d’un país, i així impulsar i millorar el desenvolupament social i econòmic d’Andorra. El Govern té la voluntat d’ajudar i potenciar que els universitaris d’Andorra puguin continuar la seva formació en l’àmbit de la recerca, mitjançant els estudis de tercer cicle, que culminen amb la defensa de la tesi doctoral. Per això, a través del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, promou des de fa nou anys els ajuts de tercer cicle.

Els ajuts són per a una dedicació exclusiva i tenen una durada màxima d’un any, tot i que es poden renovar. La dotació dels ajuts es concreta amb un import de 1.250 euros mensuals, fins a un màxim de 15.000 euros anuals. El Govern ha acordat destinar 30.000 euros als nous ajuts de doctorat, i 30.000 euros més per als ajuts de renovació, tots destinats a estudiants de doctorat d’Andorra, per al curs acadèmic 2014-2015.

A partir d’aquest dimecres dia 22 d’abril ja es pot consultar al BOPA i a la pàgina web www.recerca.ad el detall de la informació i les indicacions per presentar les sol·licituds per optar als nous ajuts. Per altra banda, el Govern ha aprovat la convocatòria dels ajuts de renovació, a la qual es poden presentar els beneficiaris de l’any passat que no hagin superat els terminis indicats a les bases.

El termini de presentació de les sol·licituds als nous ajuts és el dia 10 de juny, a les 14.30h i per als ajuts de renovació el dia 26 de juny, a les 14.30 hores.
Per a més informació, adreceu-vos a:

Departament d’Ensenyament Superior i Recerca
Edifici El Molí
Av. Rocafort, 21-23
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: (00376) 743 300
A/e: recerca@govern.ad  
www.recerca.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada