El Govern d’Andorra, través del Ministeri d’Educació i Joventut, ha publicat al BOPA del 4 de juny la Convocatòria dels ajuts al desenvolupament de projectes de recerca i desenvolupament tecnològic, xarxes i mobilitat d’investigadors en el marc de cooperació de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) 2014.

Tal com ha estat aprovat per la Comissió de Formació i Desenvolupament Tecnològic de la CTP, hi ha tres tipus de modalitats d’ajudes:

– Modalitat A: ajuts per al desenvolupament i consolidació de xarxes temàtiques de recerca.

– Modalitat B: ajuts de mobilitat d’investigadors.

– Modalitat C: ajuts per a projectes d’investigació i desenvolupament tecnològic.

Poden sol·licitar els ajuts les institucions universitàries, els centres de recerca i tecnologia, les empreses i els actors socioeconòmics d’Andorra. La partida total és de 27.112,50 euros, import que pot ser distribuït lliurement entre les tres modalitats.

La durada dels ajuts varia en funció de la modalitat:

– Modalitat A: ajuts per al desenvolupament i la consolidació de xarxes temàtiques de recerca. La durada màxima de les activitats de la xarxa és de dos anys comptadors des de l’acceptació de l’ajut. Les activitats han d’acabar abans del 31 de desembre del 2016.

– Modalitat B: ajuts de mobilitat d’investigadors. L’estada té una duració mínima d’1 mes i una duració màxima de 6 mesos, i s’ha d’efectuar entre l’1 de gener del 2015 i el 31 de desembre del 2016.

– Modalitat C: ajuts per a projectes d’investigació i desenvolupament tecnològic. La durada màxima del projecte és de dos anys comptadors des de l’acceptació de l’ajut. Les activitats han d’acabar abans del 31 de desembre del 2016.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dimarts 15 de juliol del 2014, a les 14.30 h. Més informació: http://www.ensenyamentsuperior.ad/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada