Convocatòria pública urgent per a la concessió de les ajudes esportives pel 2016

El Consell de Ministres ha aprovat l’adjudicació de l’avançament de la subvenció 2016 a les diferents entitats esportives legalment constituïdes i la convocatòria pública urgent per a la concessió de les ajudes per a l’any 2016.

L’objectiu de la convocatòria de caràcter urgent és poder adjudicar les ajudes amb la màxima rapidesa possible i que les diferents entitats esportives disposin d’aquests diners per funcionar correctament..

Les entitats ja van rebre les dotzeaves parts del pressupost 2015 corresponent als mesos de gener, febrer, març i abril per un import de 961.723 euros. Avui s’ha adjudicat de l’avançament de la subvenció corresponent al mes de maig del 2016 per un import de 237.371 euros. En la mateixa sessió del Consell de Ministres s’ha aprovat l’autorització d’un import d’1.951.371 euros per procedir a la convocatòria pública urgent de les ajudes a les entitats esportives. Així, la partida pressupostària destinada a la concessió d’aquests ajuts per a l’any 2016 ascendeix a un import total de 3.150.465,21 euros.

El termini per presentar les sol•licituds per rebre subvencions esportives finalitzarà 10 dies hàbils després de la publicació al BOPA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.