El Ministeri d’Educació i Joventut del Govern d’Andorra ha aprovat la convocatòria per accedir a dues habitacions individuals a la Ciutat Internacional Universitària de Paris (CIUP) –19 boulevard Jourdan, 75690 París Cedex 14 – durant el curs acadèmic 2013-2014, destinades a estudiants o estadants ja siguin andorrans o residents legalment establerts al Principat d’Andorra.

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària per sol·licitar l’allotjament s’inicia l’endemà de la publicació de l’edicte al BOPA i es tanca el dia 17 de juny del 2013. L’imprès de sol·licitud està a disposició de les persones interessades al Ministeri d’Educació i Joventut, al web del Servei de Tràmits: tramits.ad o al web d’Ensenyament Superior: ensenyamentsuperior.ad.

L’ordre de preferència per a l’atribució de les habitacions és el següent: en primer lloc es tindran en compte les sol·licituds dels estudiants de màster, doctorat i postdoctorat; en segon lloc, les sol·licituds dels estudiants de primer cicle i, finalment, les dels estadants. Totes les sol·licituds seran avaluades per una comissió tècnica d’acord amb el criteri de mèrits acadèmics.

La CIUP fixa els preus cada curs acadèmic i, a títol indicatiu, el preu mensual durant l’any acadèmic 2012-2013 ha estat de 525€. Els estudiants podran renovar, prèvia sol·licitud, la seva estada dos anys més, sempre que el rendiment acadèmic sigui satisfactori.

Foto: Wiquipedia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada